Testy a recenze rss

Strana:  1 2   další »

Spojení šokovky a kmenového vlasce

Spojení šokovky a kmenového vlasceZajímavý způsob spojení šokovky a kmenového vlasce, podle videa se vytvoří plochý uzlík, který bez problému projde očky

Autor: Miky  •  Vydáno: 21.3.2015 8:12  •  Přečteno: 2021x  •  Komentářů: 0

Recenze: Gril ZEUS

Recenze:  Gril ZEUSDobré jídlo je pro většinu rybářů neodmyslitelnou součástí pohody a relaxace při lovu nejen kaprů. Když se mi tedy naskytla možnost otestovat nový gril ZEUS, nebylo o čem dlouze přemýšlet a s radostí jsem se tohoto úkolu zhostil.

Autor: Fosgen  •  Vydáno: 18.5.2014 6:49  •  Přečteno: 2096x  •  Komentářů: 0

Klipování

KlipováníNa téma tohoto článku mě přivedly vycházky, jež jsem absolvoval v poslední době. Touto formou bych se s vámi rád podělil o získané zkušenosti a třeba někomu i pomohl řešit lovné podmínky, které mu rybařinu komplikují.

Autor: Fosgen  •  Vydáno: 17.8.2012 16:09  •  Přečteno: 2841x  •  Komentářů: 0

Videonávod - Výroba návazce s kroužkem by Korda

Videonávod - Výroba návazce s kroužkem by KordaToto půlhodinové video přiblíží výrobu kaprového návazce s kroužkem. Jako bonus se můžete podívat na krásné úlovky a povídání u vody (anglicky)

Autor: Miky  •  Vydáno: 30.9.2009 15:44  •  Přečteno: 3588x  •  Komentářů: 0

Vážeme kaprové montáže by Fox

Vážeme kaprové montáže by FoxExistuje Množství druhů montáží, vázání háčků atd. .. .. Zde si v několika videích ukážeme pár postupů, tak jak je naanimovala fy. Fox

Autor: Miky  •  Vydáno: 12.2.2009 21:00  •  Přečteno: 7207x  •  Komentářů: 0

Podložky

PodložkyKdyž se k rybě chci chovat šetrně nazývat se vyznavačem metody Chyť a Pusť, musím odháčkovávací matrace používať. Stejne jako si nedokážu představit lov ryb bez prutů, dnes už si neumím představit, že pro bych na kapry vyjel bez podložky.

Autor: Fosgen  •  Vydáno: 7.2.2009 21:04  •  Přečteno: 2632x  •  Komentářů: 0

Příprava na sezonu

Příprava na sezonuAsi jako každý rybář i já si krátím dlouhé zimní chvíle přípravou na další sezonu. Tuto přípravu začínám vybalením veškerého vybavení a jakousi inventurou.

Autor: Fosgen  •  Vydáno: 5.2.2009 21:24  •  Přečteno: 3055x  •  Komentářů: 0

Pruty Greys Prodigy Plus 50

Pruty Greys Prodigy Plus 50Je tomu už hezká řádka let, co jsem si kupoval své staré proutky a tak jsem došel k závěru, že by bylo potřeba trochu omladit tuto podstatnou část rybářské výbavy. Začal jsem se rozhlížet po rybářských obchodech, pročítat rybářská fóra a hledal proutky, které by mi vyhovovali jak cenově, tak výkonově.

Autor: Miky  •  Vydáno: 4.2.2009 21:59  •  Přečteno: 3688x  •  Komentářů: 0

Chyť a pusť

Chyť a pusťJiž tolik článků a diskusí na toto téma proběhlo snad ve všech rybářských časopisech a internetových fórech. Přesto jsem se rozhodl něco k tomuto tématu napsat i sem, protože tyto stránky jsou obrazem dvou lovců (kaprařů), pro něž je Chyť a Pusť nedílnou součástí

Autor: Fosgen  •  Vydáno: 3.2.2009 21:12  •  Přečteno: 3379x  •  Komentářů: 0

Rybářské uzly - animace

Rybářské uzly - animaceKaždý rybář používá množství uzlů, ať už k vázání obratlíků, háčků, spojování vlasce a šokovky. Každé vázání má svá specifika a od každého uzlu požadujeme jediné a to pevnost a spolehlivost. Zde se máte možnost naučit nejpoužívanější rybářské uzly podle jednoduchého grafického zobrazení

Autor: Miky  •  Vydáno: 2.2.2009 21:35  •  Přečteno: 12866x  •  Komentářů: 0

Netradiční akvaristika

Netradiční akvaristikaAsi každého rybáře někdy napadlo chovat ryby doma nebo v jezírku na zahradě. Sám jsem se touto myšlenkou nějakou dobu zabýval, než jsem si koupil první akvárium o obsahu cca 20 litrů a nasadil do něj rostlinky, nechal ustálit vodu atd., prostě vše přesně podle příruček akvaristiky. Poté jsem slavnostně vypustil prvního kapříka, kterého mi dal kamarád, rybář ze sádek. Moje radost ale trvala jen krátce, rostlinky pořád plavaly na hladině, jak je kapřík při požírání vytrhával. Patentky (i mražené) neuvěřitelně zakalovaly vodu a kapřík byl evidentně neklidný a vyplašený. Voda se musela čistit zhruba po dvou týdnech a motorek (Elite) vydával děsný hluk.

Autor: Fosgen  •  Vydáno: 2.2.2009 21:21  •  Přečteno: 3767x  •  Komentářů: 0

K-70

K-70K-70 = projekt na ochranu trofejního kapra

Autor: Fosgen  •  Vydáno: 2.2.2009 20:39  •  Přečteno: 3137x  •  Komentářů: 0

Strana:  1 2   další »